Εγγύηση Επιστροφές

Πολιτική εγγυήσεων


Η εταιρεία "Κυριαζής" προσφέρει εγγύηση σωστής λειτουργίας για τους περισσότερους τύπους συσσωρευτών, φορτιστών, εκκινητών και υπολοίπων προιόντων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Η εγγύηση (αν υπάρχει) αναγράφεται στις πληροφορίες του εκάστοτε τύπου μπαταρίας και ισχύει αυστηρά στις περιπτώσεις που αποδεδειγμένα η βλάβη οφείλεται μόνο στην μπαταρία. Πριν από οποιαδήποτε αντικατάσταση προιόντος από εγγύηση θα πρέπει να έχει προηγηθεί ο αντίστοιχος τεχνικός έλεγχος στην έδρα μας. Τα προιόντα προς έλεγχο αποστέλλονται στην έδρα μας με ευθύνη και έξοδα του πελάτη.

 

 

Εγγύηση 24 μήνες

Για τους πρώτους 12 μήνες παρέχεται κάλυψη σε ποσοστό 100% . Για τους υπόλοιπους 12 μήνες παρέχεται κάλυψη που αντιστοιχεί στο 30% της αξίας αγοράς .

 

Εγγύηση 12 μήνες

Παρέχεται κάλυψη σε ποσοστό 100% για τους πρώτους 12 μήνες.

 

Παρέχεται εγγύηση

 

 • Σε μπαταρίες που έχουν κομμένη γέφυρα
 • Σε μπαταρίες που έχουν βραχυκυκλωμένο στοιχείο

 

Δεν παρέχεται εγγύηση

 

 • Σε μπαταρίες παραμελημένες από υγρά έφόσον είναι ανοιχτού τύπου η έχουμε χρήση ακατάλληλων υγρών στην πλήρωση
 • Σε μπαταρίες που το όχημα που έχουν τοποθετηθεί έχει βλάβη του ηλεκτρικού συστήματος π.χ. υπερφόρτωση ή ηλεκτρικές απώλειες
 • Σε μπαταρίες που παραμένουν σε ακινησία για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα
 • Σε μπαταρίες που είναι αλλοιωμένος ο κωδικός εγγύησης
 • Σε μπαταρίες μικρότερης χωρητικότητας που τοποθετούνται εσφαλμένα σε σχέση με την προτεινόμενη χωρητικότητα του κατασκευαστή
 • Σε μπαταρίες που έχουν οποιοδήποτε σπάσιμο
 • Σε μπαταρίες μοτό. Κανένα εργοστάσιο δεν καλύπτει τα καταστήματα.
 • Σε μπαταρίες που έχουν προετοιμαστεί από τον τελικό καταναλωτή και όχι από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας μας.

 

Υπαναχώρηση / Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

 

 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας "Κυριαζής" πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)
 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την εταιρεία "Κυριαζής". Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των επτά (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση - επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη - τιμολόγιο αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση - επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί ο κωδικός προϊόντος) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας "Κυριαζής" .

 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 • Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
 • Τυχόν έξοδα επιστροφής, αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

 

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία "Κυριαζής" δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.
 

espa-logo vima-logo