Υπηρεσίες

Η εταιρεία "Κυριαζής" σας προσφέρει εδω και χρόνια κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες.

Παρακάτω σας αναφέρουμε συνοπτικά τις σημαντικότερες.


1) Έμεινες απο μπαταρία?

Στα καταστηματά μας, μπορείτε με ένα μόνο τηλεφώνημα, να προγραμματίσετε ένα ραντεβού αντικαταστάσης της μπαταρίας σας, στον δικό σας χώρο. Έτσι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα, χώρις το άγχος της μετακινήσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε!
 

2) Ποια μπαταρία σου ταιριάζει?

Πρόκειται για μια "έξυπνη" υπηρεσία, που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα μας και δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες μας να βρούν πολύ εύκολα, ποιά είναι η καταλληλότερη μπαταρία για το δικό τους όχημα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα παρακάτω κριτήρια :

I. τον κατασκευαστή του οχήματός σας
II. το μοντέλο του οχήματός σας
III. την έκδοση του μοντέλου σας

Στην συνέχεια η βάση δεδομένων μας, θα εμφανίσει άμεσα όλα τα μοντέλα μπαταριών που είναι συμβατά με την επιλογή σας, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα όλα τα σημαντικά τεχνικά στοιχεία.

Η επιλογή μπαταρίας είναι πλέον δικη σας υποθεση!

 

 

3) Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Με την συγκεκριμένη υπηρεσία, παρέχεται σε κάθε πελάτη μας η δυνατότητα να ενημερωθεί για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, μέσα απο μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία δοκιμών, που εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα.

Επίσης γίνετε συντήρηση της μπαταρίας και βασικός έλεγχος 3 σταδίων, που περιλαμβάνει έλεγχο δυναμό,απωλειών και επαφών. Και μην ξεχνάτε, όλες οι παροχές που περιλαμβάνονται στον διαγνωστικό έλεγχο είναι εντελώς δωρεάν!
 

 

4) Ανακύκλωση

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικούς κάδους ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων μπαταριών. Είναι μια απο τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις , από όπου οι μπαταρίες συλλέγονται για να ανακυκλωθούν.

Αναζητήστε λοιπόν το κοντινότερο καταστημά μας ή τηλεφωνήστε μας ώστε να συλλέξουμε εμείς την παλαιά σας μπαταρία. Έτσι προστατεύετε το νερό και το έδαφος από επικίνδυνες για την δημόσια υγεία ουσίες.
 

espa-logo vima-logo